Q & A

Kysymyksiä ja vastauksia:

K: Tarvitseeko höylätä korttia, kun lähtee pois?

V: Ei tarvitse, vain aina, kun tulee sisään täytyy näyttää kortti lukijaan.

K: Jos hukkaa kortin, mitä tehdä?

V: Täytyy ilmoittaa katoamisesta heti salin henkilökunnalle. Kortti kuoletetaan ja sitä ei voi enää käyttää. Uuden kortin hinta on 5€.

K: Täytyykö sammuttaa valot ja musiikki, kun poistuu viimeisenä illalla/yöllä?

V: Kyllä

K: Saako tuoda kaverin mukaan tutustumaan saliin?

V: Saa, salin aukioloaikoina. Muulloin täytyy erikseen sopia asiasta ja aina ilmoittaa siitä. Muutoin, jos päästää maksamattoman asiakkaan sisään menettää oikeuden korttiin.

K: Tekeekö salin henkilökunta treeniohjelmia?

V: Ei. Henkilökunta opastaa laitteiden käytössä. On mahdollista saada erikseen pt-palveluita. (kysy lisää salin henkilökunnalta tai käy sivuilla www.targetgym.fi

K: Millaisia laitteita salilta löytyy?

V: Salin laitteet koostuu helppokäyttöisistä peruslaitteista. Laitteita löytyy uudesta vanhaan. Merkkejä esim. Normann, Gymleco, David, Precor, Cybex…

K: Saako kortin käytön katkaista tietyksi ajaksi?

V: Saa. Minimiaika on 2 viikkoa. Ja peruutus täytyy tapahtua hyvissä ajoin. Peruutus ei onnistu jälkikäteen ilmoitettuna. Yleensäkin täytyy olla pätevä syy esim. loukkaantuminen, sairaus, tai matkalle lähtö. Ei tyyliin, että ”ei nyt vaan kiinnosta käydä”.

K: Jos ei halua/pääse käymään salilla ja aika kortissa päättyy, saako rahat takaisin?

V: Rahoja ei palauteta.

K: Voimalavalla on lappuja, joissa lukee ”tiettyjä tankoja ei saa käyttää pinnaliikkeissä”. Mitä se tarkoittaa?

V: Jos tekee liikkeitä, missä tanko lepää häkin pinnojen eikä levypainojen päällä, sitä kutsutaan pinnaliikkeeksi ja koska tankoja ei ole suunniteltu tällaiseen, niissä käytetään halpatankoja, Eli niissä tangoissa mitä SAA käyttää näihin liikkeisiin ei lue päissä mitään vaan siellä on ruuvit. Arvotangoissa lukee ja niitä EI SAA käyttää. Esim. Eleiko, Sportkraft, Goljat, Leoko ym.

K: Jos unohtaa salikengät kotiin, saako mennä ulkokengillä salille treenaamaan?

V: EI SAA! Pitäisi ymmärtää, että yksikin henkilö voi aiheuttaa salille vahinkoa. Kuvitellaan, että kaveri tulee suoraan pellolta salille. Käy kaikki salin laitteet läpi. Asia huomataan (kamerat). Ja sali suljetaan suursiivouksen ajaksi. Kaverille lähtee siivouslasku+salin muut kulut. Kaikki tämä plus muiden asiakkaiden vihat päälle. Eli mennään sukkasillaan tai haetaan salitossut kotoa.

K: Mikä on salin ikäraja?

V:  Alle 15-vuotiaat ei saa tulla salin puolelle.

K: Miksi salilla soi rock-musiikki lujaa.

V: Alusta asti on ollut selvää. että sali on rock-henkinen. Eli jos musiikki ei miellytä, voi aina ottaa omat kuulokkeet mukaan ja kuunnella omia biisejä.

Kovia treenejä!